Hem |   Kontakta oss   |   Om Ekab   |   Villkor   |   Support   |   Nytt login   |   ÅF ansökan   |   English
Kategorier:DATORPRODUKTER » Programvara » Akademiska titlar (Skolversioner)
DATORPRODUKTER » Programvara » Multimedia
Märke:Nero

NERO 2018 PLATINUM NORDIC

NERO 2018 PLATINUM NORDIC

[ NO-907207 ]
Bättre säkerhet för skivor och filer, snabb videoredigering och ännu enklare hantering? Det kan du få! Enligt gammal känd anda lyckas Nero 2018 Platinum att med hjälp av bästa kvalitet, helt nya, omfattande funktioner, starka teknologier och digital lärohjälp, att stötta dig ännu bättre med dina digitala uppgifter.

Nyheter i 2018:
:Nero DuplicateManager cleans your PC photo archive safely and gets you back valuable disk space
:Vertical Video Ready: 12 cool design templates allow you to create amazing vertical video movies from your smartphone shots or video clips.
:Hollywood Style Movie Creation: 18 new Hollywood-style disc menu templates, 30 new movie design themes
:Nero BackItUp 2018 included


BRÄNNA & ARKIVERA Ännu enklare och säkrare!
Med Nero QuickStart,kom snabbt och enkelt åt de viktigaste uppgifterna. Sedan spelar det ingen roll om det är CD-skivor, DVD eller Blu-ray Disc™, med den gamla hederliga Nero-teknologin kan du kopiera och bränna bilder, videor, musik och data på ett enkelt sätt. Om du vill känna dig helt säker, ser SecurDisc 4.0 med lösenord och 256 bit-kryptering till att ingen läser av det som du vill behålla för dig själv!
SKAPA & REDIGERA Full kreativitet för full entusiasm!
Nu kan du importera högkvalitativa HEVC (H.265)-inspelningar eller föra över 4K- och HD-filmer från smartphones, digitalkameror och filmkameror till datorn. Fängsla din publik med 4K-filmmallar och över 800 härliga effekter via express- eller avancerad videoredigering.
RIPPA & KONVERTERA Alla befintliga format!
Importera samtliga format och till och med högkvalitativa HEVC (H.265) och ändra om dem till nästan alla de format som du behöver. Rippa film-DVD*, AVCHD* och Blu-ray Discs™* och använd filerna till nya projekt. Med 1-klicks-konverteringen kan du föra över ljud CD-skivor direkt till den anslutna mobilenheten.
SPELA & STREAMA Luta dig tillbaka och njut!
Sätt på högtalarna och ställ fram bioduken: Foton, videor med text och musik är inte bara enkla att hitta och spela upp i Nero MediaHome, med hjälp av den optimerade appen Nero MediaHhome WiFi Sync kan du importera dem till din mobila enhet och föra över dem till nästan alla enheter - det spelar ingen roll om det är en iOS-, Android-smartphone eller en surfplatta! Spelar upp så gott som alla ljud- och videoformat.

NERO 2018 PLATINUM NORDIC
Garanti2 års Garanti

TILLVERKARINFO

https://www.nero.com/e...
SKU : EMEA-12280000/1466

Nya produkter


 

Ekab | Molijns väg 8, 589 41 Linköping | Tfn. +46 13 369300 | Fax. +46 13 369320

 
     
Total time : 6 ms