Hem |   Kontakta oss   |   Om Ekab   |   Villkor   |   Support   |   Nytt login   |   ÅF ansökan   |   English
Kategorier:SMARTA HEM » Hem/Fritid » Hemautomation
SMARTA HEM » Startpaket z-wave
Märke:Hauppauge

MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE

MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE
MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE
MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE
MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE
MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE
MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE
MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE
MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE

MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE

[ HU-231091 ]
En perfekt start för ett smartare hem! Övervaknings och kontroll av hemmet.

MySmartHome Security Starter Kit

Övervaka och kontrollera ditt hem, med hjälp av ditt befintliga hemnätverk!
Hauppauge MySmartHome är den enklaste och mest mångsidiga lösningen för att förvandla ditt hem till en smart hem. MySmarthome är tillförlitlig och säker, och kan spara energi genom att styra ljus och värme i ditt hem . Och med vår molnbaserade varningssystem så vet du när något händer i ditt hem.

Använd din smartphone eller surfplatta för att övervaka ditt hem
Hauppauge mySmarthome kommer med fria iOS och Android applikationer. Designade för att vara enkla att använda, med MySmarthome programmet kan du övervaka rörelse, mäta temperatur, ljusstyrka du kan även slå på och av dina elektroniska apparater i ditt hem. Applikationen gör det möjligt för dig att styra dina hushållsmaskiner och elektronik trådlöst. Oavsett om du vill slå på ett ljus i ditt hem från kontoret eller slå på vattenkokaren i köket är det allt nu möjligt direkt från en Apple eller Android smartphone eller Tablet.
Program för att styra ditt smart home är lokaliserade för skandinavien , program är tex på svenska. Givetvis finns app för att kunna styra, kontrollera ditt hem via smartphone och surfplatta.

Gör det själv hem automation med MySmartHome.
MySmart Home är enkel att installera , koppla in MySmart Home kontroll enhet till hemmets internet router, registera er sedan för MysmartHome moln tjänst. Så fort ni har konto för MySmartHHome moln service, addera då era MySmartHome kontroll och övervaknings enheter. Starta sedan att skapa regler och scener för att automatisera ert hem. Regler instruerar MySmarHome att aktivera olika tillbehör när olika saker sker i hemmet. Scener tillåter MySmart Home to kontrollera olika grupper av belysning med en knapp tryckning. Övervaka sensorer eller kör scener med MySmart Home iOS eller Android app.

Skapa MySmartHome regler för att automatisera ert hem
Regler är smartheten bakom MySmartHome. Regler låter dig tända lyse när en dörr öppnas , starta fläkten när temperaturen är för hög eller skicka ett email när er ytterdörr öppnas. Regler är kraftfulla verktyg föratt göra det enkelt att automatisera ert hem.

Skapa Mysmart Home scener för en knapps kontroll över grupper av belysning
Scener låter dig tända eller släcka olika grupper av belynings med en knapptryckning på din iPhone eller Android enhet. Skapa scener som ” alla lampor på” eller ” alla lampor av ” för att aktivera alla dina MySmartHome kontrollerade lampor på eller av med en enda
Knapptryckning på din iPone.

Anslut tilbehör z-wave
Mycket enkelt att ansluta tillbehör mot kontroll enhet, den hålla helt enkelt mot kontroll enhet och den hittas som tillbehör på program i dator. Sedan kan det nya tillbehöret vara med och skapa nya regler och scener till ert smarta hem.

- Övervaka fönster, dörrar, temperatur och belysning
- Slå på / av lampor och andra elektriska apparater från din smartphone eller dator
- Kompatibel med hundratals olika Z-Wave övervaknings och styrenheter
- Få varningar när rörelse upptäcks genom mySmarthome molnsystem
- Öppnar oändliga möjligheter att kontrollera och säkra ditt hem
MySmart Home Security kit innehåller :

1 st Kamera HD IP
1 st Rök detektor
1 st Sensor Översvämning /vatten
1 st 4-in-1 sensor : rörselse, dörr, temperatur och ljus.

Rek Utpris 3695 inkl SEK

z-vawe teknologi

Z-wave är en specifikation för trådlös kommunikation som är tänkt att använda till hemautomation och "Internet of Things".
Då många enheter är batteridrivna har man valt att använda ett eget, strömsnålt protokoll som ej heller har allt för hög överföringshastighet eller räckvidd. Detta går i Europa på frekvensen 868 MHz och de företag som tillverkar Z-wave-produkter licensierar protokollet och köper kommunikationschip från Z-wave Alliance.
Z-wave-nätverket består av kontrollenhet och "slavenheter". Kontrollern ansluts till ditt hemnätverk och det är genom den man kan skicka kommandon till de olika brytarna och sensorerna man har i fastigheten. Man måste lägga till alla slavenheter man vill ska vara anslutna till sin kontrollerenhet, men det görs relativt enkelt genom att ansluta till kontrollern genom sin webläsare.
I många fall kan också kontrollern kommunicera med andra enheter över hemnätverket, exempelvis nätverkskameror.Räckvidden på Z-wave är ca 30 meter. För att uppnå högre räckvidd kan enheterna istället kommunicera med varandra genom ett s.k. "Mesh-nätverk". Det betyder att om kontrollern inte har direktkontakt med en enhet som är för långt bort, kan den istället skicka kommandon via andra enheter som är närmare och på så vis "hoppa" från nod till nod fram till målenheten.
En viktig detalj med Z-wave jämfört med exempelvis 433 MHz-enheter (som Nexa, Proove m.fl.) är att kommunikationen är dubbelriktad. Om man skickar ett kommando till en enhet, svarar enheten när den mottagit och genomfört kommandot. På så vis kan man försäkra sig om att ändringen gått igenom, alternativt få information om att något är fel i nätverket.
I dagsläget finns enheter med vilka man kan fjärrstyra eller automatisera eluttag, lampor (även ljusnivå och färg), sirener,kameror,termostater,strömbrytare och egentligen allt annat som går på el eller kan ta emot någon form av styrsignal.
Sensorer finns också som kan förse kontrollerenheten med information om exempelvis ljusnivå, rörelse, temperatur eller om dörrar/fönster öppnas.
Populärt är också att bygga upp larm, då vissa kontrollenheter har stöd för att skicka e-post eller SMS när exempelvis sensorer löser ut, och det även går att ansluta nätverkskameror över hemnätverket.

MYSMARTHOME SECURITY STARTER KIT Z-WAVE
Garanti2 års Garanti

TILLVERKARINFO

www.hauppauge.se
SKU : 1569

RELATERADE LÄNKAR

MySmartHome Video

Nya produkter


 

Ekab | Molijns väg 8, 589 41 Linköping | Tfn. +46 13 369300 | Fax. +46 13 369320

 
     
Total time : 9 ms